DONEER NU

Elke hulp is welkom, 

elke euro telt!
 

Hoe werkt doneren?

Ghana4you financieel steunen kan op 2 manieren:

1. Financieel aftrekbare giften

Via onze projectrekening van de Koning BoudewijnStichting, die voor ons fiscale attesten zullen uitschrijven voor giften van minimum €40 per jaar. KBS zal jullie een fiscaal attest bezorgen in het voorjaar. 

Zo kan u 45% van de gift in het volgende jaar via de belastingen terugkrijgen.

De Belgische overheid besliste om in 2020 omwille van CORONA-pandemie, de fiscale tegemoetkoming te verhogen naar 60%! U krijgt voor elke gift van minimum 40€ dus 60% terug via uw belastingen!!! 


Bankrekeningnummer

BE10 0000 0000 0404 - BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting

Vermelding

128/3209/00074

Ghana4You moet aan de Koning Boudewijnstichting facturen voorleggen die betrekking hebben op de werkzaamheden voor elk project. Met de ingezamelde gelden worden geen loonkosten, reizen, administratiekosten ed. betaald. 

2. Gewone giften, sponsoring en solidariteitsacties (van scholen, verenigingen,...)

Als je geen fiscaal attest nodig hebt, kan je ook rechtstreeks storten op ons rekeningnummer. We bezorgen u dan een sponsorbewijs. 


Via Payconiq


 of

Bankrekeningnummer

BE 97 9733 7542 0649 (Ghana4You)

Vermelding

Sponsoring - "uw naam en voornaam/organisatie"

Indien gewenst, kan u specifiek aangeven voor welk project u wil doneren: water4senya, computers4ghana, computers4belgium

Wij garanderen dat we alle middelen correct gebruiken zoals bepaald in onze missie (geen financiering van vliegtickets, verblijf, containertransport, personeelsmiddelen in België,...